woensdag 21 november 2012

een lelijk jaartal... verdient een mooie agenda!


Ik ben niet gek op het getal 13. Stom natuurlijk want wat maakt het uit of het nu 2012 is of 2013? De wereld gaat er waarschijnlijk niet spectaculair anders uitzien. 
Toch heb ik me op het einde van beide zwangerschappen opvallend stil gehouden op de 13de. Zodat ik toch maar niets in gang zou zetten en mijn dochters niet geboren zouden worden op 13 juni. Het werd uiteindelijk 18 juni en 16 juni. Mooie even getallen waar ik wel een grote fan van ben ;)

Soit, dit alles om te zeggen dat ik me nu al mentaal aan het voorbereiden ben op het nieuwe jaar. Een nieuwe agenda werd aangekocht en bekleed met een mooi stofje. En omdat ik zo goed bezig was, heb ik er meteen nog twee van een stofje voorzien want dat zijn volgens mij wel leuke kerstcadeautjes.


Gisteren zag ik bij fête des gamins een easy peasy pennenzak en ik kon me niet bedwingen om er ook een te maken. Het werd mijn allereerste voorwerp-met-rits en ik ben er trots op!


Ziezo, pennenzak- en agendagewijs ben ik helemaal klaar voor dat lelijk jaar!10 opmerkingen:

 1. Leuk idee, zo een agenda komt bij mij ook van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk idee, ik ga dat bij mijn agenda ook doen... alleen: graag wat tips, is dat met lijm ofzo??
  Tasjes met ritsen, dat lukt inmiddels goed, maar boeken bestofferen, dat deed ik nog niet eerder :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik plak de stof met knutsellijm. Niet te veel lijm gebruiken, anders komt die te veel door de stof. Dat lukt zeer goed en blijft mooi.

   Verwijderen
  2. Thanks, ik ga dat dit weekend al direct eens proberen!!

   Verwijderen
 3. lelijk? volgens mij gaat dat een kei-schoon jaar worden, net als uw nieuw "gerief"!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah tof idee! en inderdaad ook leuk om cadeau te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Maar leuk dat er meer mensen zijn met mijn getalletjes afwijking! De gyn wilde bij mijn dochter inleiden op de 15de, dat wilde ik niet wegens oneven getal en uiteindelijk diende zij zich zelf aan op de 16de. Van mijn zoon werd ik ingeleid op de 18de, de gyn die ik toen had snapte mijn afwijking helemaal en allebei vonden we 18-6-12 erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi gedaan! Ben ik ook van plan. Ik ga het niet lijmen maar een soort kaft maken, zodat ik die het jaar erop nog eens kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooo kei lief dat je naar mij linkt... ik had het bizar genoeg nog nooit gezien... shame on me ;-s Fijne dag! Dina

  BeantwoordenVerwijderen